Ingrids simskola - Gästbok

Gästbok

Skrivet av Maria
23 Jun 2019

Tack Ingrid för ditt aldrig sinande engagemang! E har verkligen sett fram emot varje träningstillfälle trots långa dagar i skola och på fritids. Du lyckades nå honom trots en något splittrad koncentration och lärde honom verkligen simma från grunden, hans teknik är fenomenal, speciellt på rygg! Nu ser vi fram emot en sommar med massor av bad och bus! Tack!

Skrivet av Natalie
04 Apr 2019

Jag är så tacksam över att vi valde Ingrids simskola. Sonen fyller 6 år nästa vecka och tog igår simborgarmärket (200 meter). Barnen får lära sig att använda rätt teknik från början och Ingrid är helt fantastik med barnen. Rekommenderas starkt!

Skrivet av Måna
21 Mar 2019

Så tacksam och glad över Ingrids simskola och kan varmt rekommendera Ingrid som simlärare. Hon är positiv, glad och sååå bra med barnen.

Skrivet av Madeleine
17 Jan 2019

Kan varmt rekomendera Ingrids simskola! Vår dotter har alltid varit lite rädd för vatten men kan nu hoppa i den djupa delen av bassängen, dyka, titta under vattnet och simma både bröstsim och ryggsim. Hon har dessutom tyckt att det har varit väldigt roligt på simskolan.

Skrivet av Pär o Maria
10 Okt 2018

Värt varenda tillfälle!! Ingrid är noggran (väldigt noggrann ) men det ger ordentliga resultat. Vår sjuåring tog simborgarmärket när hon var sex år tack vare Ingrid. Hon flyter, dyker, simmar under vattnet och har hur kul som helst. Innan var hon som de flesta lite försiktig av sig.
Få elever och en hel timme varje gång med samma lärare istf 30 minuter i fullt kaos med en lärare som ska ägna sig åt alla.
Rekommenderas starkt!!!

Skrivet av Sofia Reuter
06 Okt 2018

När vår dotter började hos Ingrid så hade hon, utan framgång, gått på den kommunala simskolan utan resultat. Nellie var väldigt rädd om hon fick vatten från axlarna och upp.
Den andra lektionen så doppade hon huvudet under vatten och efter några månader så dök hon och simmade i stora bassängen.
Ingrid är en väldigt pedagogisk person som varvar lek och simektion på ett framgångsrikt professionellt sätt.
Nellie kände sig trygg väldigt fort med Ingrid och tack vare det så gjorde hon fantastiska framsteg på kort tid.
Jag rekommenderar alla som har barn, som vill lära sig att simma, att gå hos Ingrid och det kommer jag fortsätta att göra.
???????????

Skrivet av Anders Dahl
13 Sep 2018

Vi vill Tacka Ingrid för hennes fantastiska tålamod med vår dotter Felicia Dahl i Ed, som till sist visade sig bli något positivt med avklarade och godkända simtester under den långa resa vi gjort tillsammans. ????
Nu klarar vår dotter skolans krav på simprov och godkänt i betyg, med simborgarmärket på bröstet.????

Vi vill Varmt rekommendera Ingrids simskola ????

Lisa & Anders Dahl i Ed

Skrivet av Caroline Olofsson
09 Sep 2018

Vi är så glada för allt Ingrid har lärt våran son.
Innan simskolan så vågade inte våran son doppa huvudet och var inte så aktiv i vattnet. Tack vare Ingrid så har han blivit en fisk i vattnet!! Han simmar, hoppar, dyker och leker. Vi rekommenderar henne för hon är helt kanon!!! Och hennes små grupper är så bra för att alla barnen får tiden dom behöver. Tusen tack Ingrid!!

Skrivet av Jenny
04 Sep 2018

Ingrid är helt fantastisk med barnen, rekommenderar henne verkligen. Hon blandar lek med allvar och väger av det helt perfekt för att de ska orka hålla fokus. Små grupper om max 3 elever per gång. Vår son på nyss fyllda 8 år har nu tagit sitt simborgarmärke och jag riktigt längtar tills det är dags för lillasyster att lära sig simma hos Ingrid.

Skrivet av Maria
26 Aug 2018

Ingrid är en fantastisk lärare. Hon lärde ut mycket bra och förklarade för vår son på ett mycket bra sätt. Hon lekte även med barnen. Rekommenderar verkligen henne och kommer föreslå hennes lektioner

Skriv ett inlägg i vår gästbok.

Du måste ange ett namn.
Du måste skriva ett meddelande.
Hemsida av Johansson & Winge