Inlägg från min gamla hemsida

Skrivet av Emelie 23 Aug 2019
Om ni undrar vad alla ??? är, så är det emojis som inte funka att lägga in i gästboken. Så det är absolut inga frågetecken. Det är solklart att välja Ingrid.

Skrivet av Emelie 23 Aug 2019
Ingrid du är en klippa ???? Första gången våga inte Dewin vara med men du lyckades få med honom och vända det till att han längta "till Ingrid" varje vecka. Så ni som funderar på att sätta ert barn i Ingrids simskola ska absolut inte tveka, värt varenda krona ?? Dewin saknar dig ????

Skrivet av Hanna 23 Aug 2019
Kan varmt rekommendera Ingrids simskola till föräldrar som vill få sina barn simkunniga på ett tryggt sätt. Ingrid är så professionell och bra i bemötandet mot barnen. Pedagogisk och ser varje barns behov. Tack vare simskolan under våren har sommarens alla bad ökat tryggheten hos oss som föräldrar men också självförtroendet för M som simmar och dyker som han aldrig gjort något annat. Tack Ingrid!

Skrivet av Maria 23 Jun 2019
Tack Ingrid för ditt aldrig sinande engagemang! E har verkligen sett fram emot varje träningstillfälle trots långa dagar i skola och på fritids. Du lyckades nå honom trots en något splittrad koncentration och lärde honom verkligen simma från grunden, hans teknik är fenomenal, speciellt på rygg! Nu ser vi fram emot en sommar med massor av bad och bus! Tack!

Skrivet av Natalie 04 Apr 2019
Jag är så tacksam över att vi valde Ingrids simskola. Sonen fyller 6 år nästa vecka och tog igår simborgarmärket (200 meter). Barnen får lära sig att använda rätt teknik från början och Ingrid är helt fantastik med barnen. Rekommenderas starkt!

Skrivet av Måna 21 Mar 2019
Så tacksam och glad över Ingrids simskola och kan varmt rekommendera Ingrid som simlärare. Hon är positiv, glad och sååå bra med barnen.

Skrivet av Madeleine 17 Jan 2019
Kan varmt rekommendera Ingrids simskola! Vår dotter har alltid varit lite rädd för vatten men kan nu hoppa i den djupa delen av bassängen, dyka, titta under vattnet och simma både bröstsim och ryggsim. Hon har dessutom tyckt att det har varit väldigt roligt på simskolan.

Skrivet av Pär o Maria 10 Okt 2018
Värt varenda tillfälle!! Ingrid är noggrann (väldigt noggrann ) men det ger ordentliga resultat. Vår sjuåring tog simborgarmärket när hon var sex år tack vare Ingrid. Hon flyter, dyker, simmar under vattnet och har hur kul som helst. Innan var hon som de flesta lite försiktig av sig. Få elever och en hel timme varje gång med samma lärare istf 30 minuter i fullt kaos med en lärare som ska ägna sig åt alla. Rekommenderas starkt!!!

Skrivet av Sofia Reuter 06 Okt 2018
När vår dotter började hos Ingrid så hade hon, utan framgång, gått på den kommunala simskolan utan resultat. Nellie var väldigt rädd om hon fick vatten från axlarna och upp. Den andra lektionen så doppade hon huvudet under vatten och efter några månader så dök hon och simmade i stora bassängen. Ingrid är en väldigt pedagogisk person som varvar lek och simlektion på ett framgångsrikt professionellt sätt. Nellie kände sig trygg väldigt fort med Ingrid och tack vare det så gjorde hon fantastiska framsteg på kort tid.
Jag rekommenderar alla som har barn, som vill lära sig att simma, att gå hos Ingrid och det kommer jag fortsätta att göra.

Skrivet av Anders Dahl 13 Sep 2018
Vi vill Tacka Ingrid för hennes fantastiska tålamod med vår dotter Felicia Dahl i Ed, som till sist visade sig bli något positivt med avklarade och godkända simtester under den långa resa vi gjort tillsammans. ???? Nu klarar vår dotter skolans krav på simprov och godkänt i betyg, med simborgarmärket på bröstet.???? Vi vill Varmt rekommendera Ingrids simskola Lisa & Anders Dahl i Ed

Skrivet av Caroline Olofsson 09 Sep 2018
Vi är så glada för allt Ingrid har lärt våran son.
Innan simskolan så vågade inte våran son doppa huvudet och var inte så aktiv i vattnet. Tack vare Ingrid så har han blivit en fisk i vattnet!! Han simmar, hoppar, dyker och leker. Vi rekommenderar henne för hon är helt kanon!!! Och hennes små grupper är så bra för att alla barnen får tiden dom behöver. Tusen tack Ingrid!!

Skrivet av Jenny 04 Sep 2018
Ingrid är helt fantastisk med barnen, rekommenderar henne verkligen. Hon blandar lek med allvar och väger av det helt perfekt för att de ska orka hålla fokus. Små grupper om max 3 elever per gång. Vår son på nyss fyllda 8 år har nu tagit sitt simborgarmärke och jag riktigt längtar tills det är dags för lillasyster att lära sig simma hos Ingrid.

Skrivet av Maria 26 Aug 2018
Ingrid är en fantastisk lärare. Hon lärde ut mycket bra och förklarade för vår son på ett mycket bra sätt. Hon lekte även med barnen. Rekommenderar verkligen henne och kommer föreslå hennes lektioner

Skrivet av Magdalena 24 Jul 2018
Rekommenderar Ingrids simskola ! Min 9 åriga dotter var rädd att doppa huvudet i vattnet och nu klarar hon både rygg och bröstsim! Jätteduktig lärare som har väldigt mycket tålamod :) Tack Goa Ingrid!

Skrivet av Sofia 24 Jul 2018
Har haft mina båda barn i simskolan, 6 o 8 år. Kan bara säga att jag är otroligt nöjd! Nu kan de båda simma 200 m. Ingrid har grupper på 3 barn i varje i en timme, så de får otroligt mycket tid. Ingrid är en mycket kompetent lärare med mycket tålamod. Rekommenderas starkt!!!

Skrivet av Cecilia 23 Jul 2018
Såg en annons på fb om Ingrids simskola och tänkte att nu ska barnen lära sig simma. Har två grabbar på 6 och 8 år. Tog stora grabben typ 10 gånger/veckor och sen kunde han simma. Lillen kämpar på och snart släpper det för honom oxå. Ingrid är en otroligt snäll och go lärare med en massa, verkligen en massa, tålamod:D Rekommenderar hennes simskola till alla!

Skrivet av Ingrid Veldhuis 11 Jul 2018
Ingrid är det bästa man kan tänka sig när barnen ska lära sig att simma. Hon har lärt min dotter att simma på ett underbar och trevligt sätt. Från början att dottern var rädd att doppa huvudet i vattnet till en som klarar av det mesta. Skönt att gruppen är liten så att dem får mycket uppmärksamhet .

Skrivet av Kent Erik 04 Apr 2018
Ingrid är en fantastisk lärare. Hon har lätt lära barnen att simma . Jag rekommendera varmt Ingrid simskolan Stor tack bästa Ingrid kram

Skrivet av Katarina och Tommy 12 Feb 2018
En vän rekommenderade Ingrids simskola och det har varit helt fantastiskt. Ingrid har bred kunskap, är engagerad, har otroligt tålamod och läser av barnen hur enkelt som helst. Här blandas simträning och lek på ett sätt som barnen uppskattar och med ett fantastiskt resultat. Våra tjejer, Emilia 10 och Isabella 6 år, var helt olika, den ena älskar vatten men hade ingen teknik för att ta sig fram i vattnet, den andra vågade inte vara i vatten som gick över naveln. Båda utvecklades snabbt och båda har nu tagit guldhajen. Våra tjejer såg alltid fram emot att träna med Ingrid. En mycket varm och lekfull lärare. Ingrids simskola rekommenderas varmt.

Skrivet av Annica 08 Feb 2018
Av en slump fick jag se om Ingrids simskolan på fb. Anmälde barnbarnet Isabelle. När vi kom 1:a gången vågade hon knappt doppa hakan idag simmar hon både bröstsim o ryggsim och helst under vattnet. Du har ett fantastiskt tålamod Ingrid för det var ju inte alltid dom lyssnade :-). Rekommenderar verkligen Ingrids simskola

Skrivet av Alla G 18 Dec 2017
Min dotter var 11 år när hon gick till Ingrids simskola. Efter några lektioner av Ingrid kunde hon dyka och simma 200 m. Vi är jättenöjda. Hon längtar efter simskolan och sin bästa simläraren. Rekommenderar varmt Ingrids simskola! Tack Ingrid för din hjälp!

Skrivet av Familjen Venborg 30 Nov 2017
Vilda 8 år kunde inte simma särskilt mycket alls men på 3 månader med 1 gång i veckan hos Ingrid klarade hon av kraven som elever ska kunna i 6 an. Dvs 200 m varav 50 m på rygg. Vi var mycket förvånade över att hon lärt sig så fort. Ingrids simskola rekommenderas verkligen!

Skrivet av Jenny Ekelund 23 Nov 2017
Vår 8-årige son var livrädd för djupt vatten.
Efter några lektioner var han som en delfin i vattnet. Dök , hoppade från kanten och lärde sig simma 200 meter . Han tyckte det var super roligt! Ingrid är en fantastisk lärare !

Skrivet av Sarah J 19 Okt 2017
Ingrids simskola rekommenderas varmt!

Skrivet av Miria Erlandsson 02 Okt 2017
Vår nu 10 åriga dotter var livrädd för vatten men efter en höst med lektioner av Ingrid kunde hon dyka från bassängkanten och simma 200 m. Fantastiskt! Vill varmt rekommendera Ingrids simskola!

Skrivet av Joanna 14 Feb 2017
Tack Ingrid för din hjälp! Du är superbra simlärare!

Skrivet av Anna Lans 16 Jan 2017
Hej! Min dotter längtade till simskolan för det var så roligt. Ingrid lärde ut simning på ett bra sätt. Hon ser när det är dax att bryta och göra något annat. Men ställde ändå krav på henne. Lycka till!!

Skrivet av Marie och Fredrik 08 Jan 2017
Superbra simskola! Det var väldigt varierande och Ingrid visste precis när det var dags att göra något annat. Hon blandade bröst och ryggsim med att flyta, crawl, dykning, livräddning mm. Hon hade ett otroligt tålamod när det gäller småtjejer som lätt blir distraherade av allt annat som händer i simhallen. Vår tjej gick från några enstaka simtag till 200 m på en termin och skulle nog kunna simma ännu längre. Hon har inga problem med att hoppa i på djupt vatten som hon hade innan.
Detta rekommenderas starkt och ett tack till Ingrid.

Skrivet av Jennie & Tomas, föräldrar till Leon 22 Dec 2016
Hittade av en slump Ingrids annons om simskola och vi tog chansen, efter ett flertal omgångar med simträning utan resultat ville vi prova något nytt för vår son. Det har vi inte ångrat en sekund, Ingrid kan genom att ha en liten grupp se alla barn och deras behov. Att träningen håller på en timme är också fantastiskt bra. Utvecklingskurvan gällande simning går spikrakt framåt för vår grabb som numera klarat av både silverfisk och silverhaj under en termin hos Ingrid. Vi rekommenderar VARMT Ingrids simskola.

Skrivet av Anna Holm Troland 13 Dec 2016
Våran dotter Agnes är så lycklig att hon äntligen lärt sej simma. Hon har gått flera kurser men inte lärt sej simma. Men på endast 5 ggr hos Ingrid har hon lärt sej det. Vi är så nöjda! Tack Ingrid.

Skrivet av Linda och Liam 20 Nov 2016
Min son har gått flera kurser tidigare men alltid varit mer under vatten än över. På endast 4 ggr så har Liam gått från ubåt till att simma, dyka och gjorde silverfisken sist gång! Vi är super nöjda! Rekommenderar varmt Ingrid!!

Skrivet av Tomas Gustafsson 12 Nov 2016
Hej Ingrid! Bara positiva omdömen! Adam och Lowe lärde sig på en termin att simma, vara under vattnet, dyka och hoppa i. Värdefullt och en trygghet bl a för våra somrar nära sjö och vatten. Tack och lycka till med fortsättningen! Tomas Gustafsson o Birgitta Hellman

Skrivet av Alice Hellman 01 Nov 2016
hej... det var kul att lära mig simma, nu vill jag lära mig dyka och crawla. Hälsningar alice

Skrivet av Lars Hellman 01 Nov 2016
Hej Ingrid.. kul att du skapat en hemsida... är så tacksam för den utveckling som Alice fick hos dig.. om någon ny kund/elev önskar referens får du gärna namnge/kontakta mig & Alice Lycka till... mvh lars

Hemsida av Webbolo